Lieve jij, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Misschien was je aan het zoeken naar iets en kwam je mijn website tegen. Iets was er wat je aantrok waardoor je nieuwsgierig werd. Of was je op zoek naar informatie over Reiki, trainingen, workshops gericht op zelfheling. Waar je ook naar op zoek bent, je bent terecht gekomen op mijn website. Ik geloof er in dat dingen niet zonder reden gebeuren en zo ook niet dat je zonder reden op mijn website terecht bent gekomen.

Voel je welkom! Ik zal mij even kort voorstellen. Mijn naam is Mariska van Hest en ik ben 38 jaar. Oorspronkelijk kom ik uit Baarn, provincie Utrecht, maar inmiddels woon ik al sinds 2005 in Tilburg, Noord-Brabant. Ik heb mijn hart verloren aan het mooie Brabant en sinds 2012 ook aan mijn man Frank, een rasechte Brabander. Samen hebben wij twee kinderen, Nova (2015) en Mees (2018).

Op 2 juni 2021 heb ik mijn eenmanszaak Kindlicht opgericht. Kindlicht is ontstaan doordat ik met mijzelf aan de slag ben gegaan. Onze dochter spiegelde mij en liet mij zien dat ik bepaalde zaken mocht gaan aankijken, opschonen en loslaten. Vanuit dat proces leerde ik het belang van zelfheling en dat wekte mijn interesse. Het leren helen van mijn eigen “wonden”, maar ook dat van anderen aanvoelen, spiegelen en begeleiden daar werd ik door geraakt en getriggerd. Ik werd nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk was en zo is Reiki op mijn pad gekomen.

Ik leerde mijzelf te helen, op te laden, in balans te brengen, liever te zijn voor mijzelf, mijzelf op waarde te schatten en bovenal leerde ik mijzelf te accepteren zoals ik ben en van mijzelf te houden. Vervolgens leerde ik dit proces te versterken, te bekrachtigen door symbolen in te zetten, leerde ik ruimtes te reinigen en anderen te helen.

Ik voelde de Universele Levensenergie tintelen, stromen door mijn lichaam en wist dat mijn zielsmissie hier op aarde is dit uit te dragen, te verspreiden, anderen er kennis mee te laten maken. Want het mooie van Reiki is dat iedereen het kan, iedereen het al in zich heeft, het heeft slechts een zachte, liefdevolle reminder nodig.

De afgelopen twee jaar heb ik een innerlijke ontdekkingsreis gemaakt, veel cursussen en opleidingen gevolgd, en telkens wat ik ook koos, waar ik ook uitkwam, alles kwam terug op Reiki. Alleen al als ik er aan denk, maakt mijn hart een sprongetje.

Dus wees welkom lief mens, neem een kijkje op mijn website en ik hoop dat je vindt wat je zoekt. Ik help je er graag bij!

Liefs,

Mariska