Reiki II, je hebt de eerste belangrijkste stappen al gezet in jouw helingsproces en bent in staat om anderen te behandelen. Misschien voel je al snel dat je klaar bent voor de volgende stap of misschien heb je wat langer de tijd nodig gehad om alles te laten bezinken en te integreren in je levensstijl. Alles is goed, er is geen goed en er is geen fout!

Tijdens Reiki II gaan we een stapje verder. Je krijgt 3 symbolen aangereikt die het helingsproces zullen versterken en bekrachtigen. Je leert hoe je op afstand kunt werken voor als iemand bijvoorbeeld ver weg woont, je nog geen praktijkruimte hebt om iemand te ontvangen en je liever niet iemand in je huis toelaat, of voor als het voor iemand niet mogelijk is om naar jou toe te komen om wat voor reden dan ook.

Deze 3 symbolen kun je inzetten tijdens je Reikibehandeling en omvatten vele mogelijkheden waarvan nog lang niet alles is ontdekt. Ga dan ook vooral op ontdekking uit voor wat voor jou werkt.

Je gaat leren hoe je deze symbolen kunt inzetten, wat ze betekenen, wanneer je ze kunt inzetten en waar ze voor dienen. Het werken met de 3 symbolen kunnen jouw eigen spirituele groei intensiveren en daarnaast kun je meer inzicht in jezelf verkrijgen.

Ben jij klaar om nog verder te groeien en jouw behandelingen voor jezelf en voor anderen te versterken? Meld je dan nu aan voor Reiki II via onderstaande knop! Meld jij je aan vóór 1 januari 2024 dan ontvang je 5% welkomstkorting op jouw aanmelding!

Reiki II beslaat 1 dag en na afloop ontvang je een certificaat.

Heb je vragen of wil je een geheel vrijblijvend en gratis intakegesprek om samen te bekijken wat Reiki voor jou kan betekenen? Stuur dan gerust een berichtje en je ontvangt z.s.m. een reactie.