Lieve jij,

Wat fijn dat je deze pagina bezoekt! Dat betekent dat je wellicht geïnteresseerd bent om je aan te melden voor mijn periodieke nieuwsbrief! Je bent zo welkom!

In mijn nieuwsbrief houd ik je op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen in en rondom mijn praktijk. Via deze pagina kan jij je aanmelden voor de vrijblijvende mailing.

Hoe fijn is het dat je zelf geen moeite hoeft te doen om op de hoogte te blijven van alle ins en outs rondom Energetisch Centrum Tilburg, Kindlicht en Reikischool The Awakening. En onthoud, alles komt altijd op het juiste moment. Stel je eens voor dat je er even doorheen zit en precies op dat moment komt deze uitnodigende nieuwsbrief jouw mailbox binnen met een aantrekkelijke aanbieding en je voelt aan alles dat dat is wat je precies op dit moment nodig hebt. Een afspraak is zo gemaakt en met een heerlijke bij jou passende geplande behandeling in het vooruitzicht voelt de wereld weer een stukje lichter.

Is er iets wat je graag voorbij ziet komen in de nieuwsbrief? Laat het mij gerust weten, ik sta altijd open voor nieuwe creaties en ideeën.

Lieve groet,

Mariska van Hest

Nieuwsbrief