Chakra

Chakrabehandeling

Ik hoor je denken, wat is nu een chakra? Een chakra kun je omschrijven als een soort energiepunt. Chakra is een woord dat uit het Sanskriet komt en het betekent letterlijk ‘wiel’. Een chakra kan je je daarom voorstellen als een draaikolk die energie door je lichaam laat stromen, of in andere woorden, een ‘draaiend wiel van energie’. Ze nemen niet alleen energie op, maar stralen het ook uit. Het zijn poorten om hogere staten van bewustzijn te bereiken.

Bij een chakrabehandeling geef ik Reiki specifiek op de 7 “hoofd” chakra’s. Deze chakra’s liggen op de middellijn van het lichaam. In het kort benoemd:

  1. Wortelchakra
  2. Sacraalchakra
  3. Navelchakra
  4. Hartchakra
  5. Keelchakra
  6. Voorhoofdschakra
  7. Kruinchakra

Tijdens een Chakrabehandeling lopen we deze chakra’s na en breng ik deze in balans. Je zult merken dat je je meer kunt ontspannen, je lekkerder in je vel zit en er ruimte is ontstaan in je lijf en hoofd. Ook bij deze behandeling werk ik indien dit nodig is met het Aurasymbool.

Uitvoering behandelingen
Een Chakrabehandeling kan op afstand of live uitgevoerd worden.

Bij een behandeling op afstand stem ik aan de hand van een foto energetisch op je af, waarna de Chakrabehandeling middels het afstandssymbool wordt uitgevoerd. We spreken op voorhand een datum en tijdstip af. Belangrijk is dat je in een rustige ruimte waar je niet gestoord kunt worden het voor jezelf prettig maakt door kaarsjes, muziekje, alles wat jij nodig hebt om te ontspannen. Een Chakrabehandeling op afstand is net zo waardevol als een behandeling op locatie.

Tevens kan een behandeling via zoom plaatsvinden.

Bij een live behandeling spreken we bij mij in de praktijk af of op verzoek kom ik bij jou thuis.

Een Chakrabehandeling duurt 45-60 minuten, prijs € 45,00.

Bij een behandeling op afstand of live via zoom dient betaling vooraf te geschieden.

3 rittenkaart
Een 3 rittenkaart houdt in dat je deze kaart in zijn geheel afneemt en je vervolgens recht hebt op 3 behandelingen. Deze behandelingen kun je op een door jou gekozen moment plannen, dus op het moment dat jij voelt dat jij het nodig hebt. Je krijgt maar liefst een korting van € 5,- per behandeling! Ben je van plan meerdere keren te komen, dan is deze 3 rittenkaart voor jou dus ideaal. Betaling dient vooraf te geschieden.